Dumunung ing Zhangjiagang, sawijining kutha plabuhan cedhak Shanghai, ing sadawane Kali Yangzi, Zhangjiagang City Daking Jewellery Co., Ltd. sing didegake ing taun 1992. Kita wis melu ngolah mutiara, manufaktur. Ngrancang lan ngekspor perhiasan mutiara, perhiasan perak, perhiasan emas minangka uga perhiasan watu semi-larang regane lan perhiasan kostum mode luwih saka 28 taun.

  • hezuo01
  • hezuo02
  • hezuo03
  • hezuo04
  • hezuo06
  • hezuo