11 * 11mm Warna Putih Bentuk Hati Manik Mutiara Air Tawar Alami

Katrangan singkat:

Mutiara banyu tawar sing wujud jantung 11 * 11mm iki mutiara banyu tawa alami sing nyata. Wujude wujud kembang amarga mutiara budidaya banyu tawa. Inti mutiara yaiku werni cilik sing digiling werni saka cangkang. Inti mutiara bisa digawe saka cangkang kanthi bentuk sing beda-beda, kayata kothak, bentuke drop, bentuk jantung lan bentuk liyane kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda. Mutiara tuwuh miturut bentuk inti, lan pungkasane mbentuk bentuk sing padha karo inti. Manik-manik mutiara air tawar 11 * 11mm ati iki bakal luwih apik kanggo digabung dadi liontin cilik lan apik utawa ing anting-anting. Dheweke duwe warna putih / jambon / ungu alami. Kita bisa cocog pasangan lan pewarna warna supaya bisa oleh hadiah sing paling apik kanggo kanca-kanca.


Detail Produk

Tag Produk

-1587707974000

Mutiara banyu tawar sing wujud jantung 11 * 11mm iki mutiara banyu tawa alami sing nyata. Wujude wujud kembang amarga mutiara budidaya banyu tawa. Inti mutiara yaiku werni cilik sing digiling werni saka cangkang. Inti mutiara bisa digawe saka cangkang kanthi bentuk sing beda-beda, kayata kothak, bentuke drop, bentuk jantung lan bentuk liyane kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda. Mutiara tuwuh miturut bentuk inti, lan pungkasane mbentuk bentuk sing padha karo inti. Manik-manik mutiara air tawar 11 * 11mm ati iki bakal luwih apik kanggo digabung dadi liontin cilik lan apik utawa ing anting-anting. Dheweke duwe warna putih / jambon / ungu alami. Kita bisa cocog pasangan lan pewarna warna supaya bisa oleh hadiah sing paling apik kanggo kanca-kanca.

-1587707998000
Materi Mutiara banyu tawar alami
Werna putih
Sasmita A
Awak Mutiara kanthi cacad
Ukurane 11 * 11mm
Wangun Wujud ati
Kilauan mutiara Tengah
Bobot 34G / untai
Dawane 40cm / untai
Layanan didol nganggo untaian
Panganggone Perhiasan
-1587708032000
TW6A8239-1587609207000

11 * 11mm Warna Putih Bentuk Hati Manik Mutiara Air Tawar Alami

real-pearl-1587879241000

11 * 11mm Warna Putih Bentuk Hati Manik Mutiara Air Tawar Alami

heart-shape-pearl-1587879234000

11 * 11mm Warna Putih Bentuk Hati Manik Mutiara Air Tawar Alami

heart-pearl-1587879224000

11 * 11mm Warna Putih Bentuk Hati Manik Mutiara Air Tawar Alami

-1587708093000
-1587708106000
-1587708528000
01-1587708540000
02-1587708553000
03-1587708564000 (1)
-1587708582000
-1587708612000
-1587708633000
-1587708647000
FAQ-1587708663000
FAQ-1587708678000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan