12-15mm Manik Loose Mutiara Air Tawar Bentuk Ora Teratur

Katrangan singkat:

Mutiara banyu tawar longgar 12-15mm iki ora teratur nanging kaya labu, spured, warna alami mutiara air tawar (putih, jambon lan ungu) digunakake kanggo ngasilake perhiasan mutiara banyu tawar, warna alami ditampilake ing gambar. Mutiara banyu tawa sing mati yaiku uga dijaluk para pelanggan. Desainer bisa nggawe perhiasan unik kanthi mutiara banyu tawar bentuk khusus. Manik-manik mutiara banyu tawar bentuk sing splay iki bakal dadi apik kanggo dilebokake ing liontin utawa ing anting-anting. Pelanggan bisa DIY kanthi hadiah minangka hadiah sing sampurna kanggo ulang tahun, Dina Valentine, wisuda, ulang taun, Dina Ibu lan acara-acara khusus liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Mutiara banyu tawar longgar 12-15mm iki ora teratur nanging kaya labu, spured, warna alami mutiara air tawar (putih, jambon lan ungu) digunakake kanggo ngasilake perhiasan mutiara banyu tawar, warna alami ditampilake ing gambar. Mutiara banyu tawa sing mati yaiku uga dijaluk para pelanggan. Desainer bisa nggawe perhiasan unik kanthi mutiara banyu tawar bentuk khusus. Manik-manik mutiara banyu tawar bentuk sing splay iki bakal dadi apik kanggo dilebokake ing liontin utawa ing anting-anting. Pelanggan bisa DIY kanthi hadiah minangka hadiah sing sampurna kanggo ulang tahun, Dina Valentine, wisuda, ulang taun, Dina Ibu lan acara-acara khusus liyane.

12-15mm bentuk ora teratur manik-manik longgar mutiara banyu tawar
Asal Usul Cina
Wangun Diputer (Ora Teratur)
Kualitas AA
Ukurane 12-15mm
Werna Werna alami
Bobot 4,8g / potongan
-1587708032000
DIY-beads-1596011842000

12-15mm Manik Loose Mutiara Air Tawar Bentuk Ora Teratur

freshwater-pearl-1596011853000

12-15mm Manik Loose Mutiara Air Tawar Bentuk Ora Teratur

irregular-loose-pearl-1596011878000

12-15mm Manik Loose Mutiara Air Tawar Bentuk Ora Teratur

loose-pearls-1596011893000

12-15mm Manik Loose Mutiara Air Tawar Bentuk Ora Teratur

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan