2-7mm Longgar Round Waterwater Akoya Mutiara AAA Kualitas Tinggi Bor

Katrangan singkat:

Kabeh mutiara Akoya diwenehake dening awake dhewe. Kaya sing ditampilake ing gambar, mutiara Akoya iki kasedhiya kanthi nada sing sumunar, sing minangka warna sing paling digoleki mung karo mutiara Akoya alami. Sanajan subtle banget, siji duwe warna liyane tinimbang liyane ing antarane mutiara banyu tawa lan mutiara banyu asin, mula kita menehi rong pilihan kanggo para pelanggan sing luwih seneng, nanging regane beda.


Detail Produk

Tag Produk

Mutiara Akoya mutiara bunder alami berkualitas tinggi bentuk bunder sing lengkap karo kilau sing dhuwur banget, lan ukurane sekitar 2-7mm, lan wis setengah ngebor tanpa biaya pengeboran tambahan kanggo kabutuhan nggawe perhiasan.

 

Kabeh mutiara Akoya diwenehake dening awake dhewe. Kaya sing ditampilake ing gambar, mutiara Akoya iki kasedhiya kanthi nada sing sumunar, sing minangka warna sing paling digoleki mung karo mutiara Akoya alami. Sanajan subtle banget, siji duwe warna liyane tinimbang liyane ing antarane mutiara banyu tawa lan mutiara banyu asin, mula kita menehi rong pilihan kanggo para pelanggan sing luwih seneng, nanging regane beda.

Kanggo mutiara Akoya bunder ukuran gedhe, para produsen perhiasan biasane tuku 1 mutiara kanggo nggawe perhiasan mewah kayata cincin, pusat minangka liontin kalung mutiara, lsp.

Manik mutiara bunder banyu asin setengah ngebor
Asal Usul Cina
Wangun Babak
Kualitas AAA
Ukurane 2-7mm
Nacre Kandel banget
Werna Putih
Kilau Dhuwur banget
-1587708032000
half-drill-1587878182000

2-7mm Longgar Round Waterwater Akoya Mutiara AAA Kualitas Tinggi Bor

saltwater-pearl-beads-1587878192000

2-7mm Longgar Round Waterwater Akoya Mutiara AAA Kualitas Tinggi Bor

akoya-pearl-beads-1587878212000

2-7mm Longgar Round Waterwater Akoya Mutiara AAA Kualitas Tinggi Bor

round-pearl-beads-1587878222000

2-7mm Longgar Round Waterwater Akoya Mutiara AAA Kualitas Tinggi Bor

 

Ngarep-arep kanggo pitakon babagan iki Grosir Grosir 2-7mm Longgar Round Waterwater Akoya Pearl AAA Pabrik & Produsen Bor Bor


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan