Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Dumunung ing Zhangjiagang, sawijining kutha plabuhan cedhak Shanghai, ing sadawane Kali Yangzi, Zhangjiagang City Daking Jewellery Co., Ltd. sing didegake ing taun 1992. Kita wis melu ngolah mutiara, manufaktur. Ngrancang lan ngekspor perhiasan mutiara, perhiasan perak, perhiasan emas minangka uga perhiasan watu semi-larang regane lan perhiasan kostum mode luwih saka 28 taun.

Kita duwe peternakan mutiara dhewe kanthi jembar banyu luwih saka 667.000 meter persegi, uga pabrik manufaktur, lan kapasitas produksi tahunan nganti 100 ton metrik. We nggawe produk semi-rampung lan produk jadi. Produk perhiasan fashion kita macem-macem, kalebu kalung, gelang, anting-anting lan perhiasan. Ana luwih saka 8.000 desain. Liwat pembangunan luwih saka rong puluh taun, perusahaan kita wis nggawa teknologi polesan lan pewarnaan canggih lan nggawe garis pabrikan, uga sistem kontrol lan manajemen mutu integral. Salajengipun, perusahaan kita duwe tim sing efisien. Menang akeh kepuasan saka domestik lan jaban rangkah. Sajrone 23 taun kepungkur, produk wis diekspor menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Kanthi menehi rega sing cukup lan layanan sing apik, perusahaan wis entuk pujian saka para pelanggan ing saindenging jagad. Iki mbantu kita entuk reputasi dhuwur ing pasar domestik lan jaban rangkah. Kita terus-terusan ngembangake skala bisnis lan nyoba paling apik kanggo nawakake produk lan layanan sing luwih apik lan luwih apik kanggo kabeh pelanggan. Nggoleki masa depan, kita bakal terus ngupayakake nyedhiyakake produk-produk berkualitas apik. duwe komitmen kanggo menehi kontribusi ing industri perhiasan kanthi iman sing apik, kontribusi lan semangat semangat.

Daking Jewellery Co., Ltd.

Kita urusan kerajinan mutiara, produk cangkang, watu semi larang lan liya-liyane

2

Kebijakan Bisnis

Selaras karo kabijakan bisnis "sing tanggung jawab kanggo konsumen, menang-menang karo para penjual", perusahaan kasebut pancen ngontrol kualitas produk.

5

Inovasi Berkelanjutan

Perusahaan penting banget kanggo kombinasi perhiasan tradisional lan modern sing sampurna, kaluwihan lan inovasi, teknologi lan seni.

4

Pelanggan Pertama

Kita duwe konsep desain anyar, tim kerja sing efisien, mesthi nindakake operasi standar, layanan integritas, kebutuhan lan kepuasan pelanggan.

Napa Pilih Kita?

Struktur produk perusahaan kaya, macem-macem, produksi kalung, gelang, gelang, liontin, anting-anting, cincin, gelang sikil, cocog karo sangang kategori, total luwih saka 8000 gaya produk.

Perusahaan duwe konsep desain anyar, tim kerja sing efisien, mesthi nindakake operasi standar, layanan sing jujur, nggawe kebutuhan lan kepuasan pelanggan, wis entuk pujian saka para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

campuran produk
kategori utama
Gaya produk
+
Area banyu akuakultur
+ meter persegi
1

Apa sing Kita Nempel

Daking karyawan isih tetep semangat tekun, kerja keras lan sampurna

3

Endi Mripat Kita

Kita tundhuk karo prinsip "kualitas kanggo kaslametan, reputasi kanggo pembangunan"

2

Nambani Pelanggan

Kanthi kasetyan kanggo para pelanggan lan ati-ati ing pakaryan, kita ngupayakake maju kanthi cepet ing bisnis.

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae, hubungi kita ing wektu. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggabungake pasar perhiasan lan nggawe masa depan sing apik kanggo industri perhiasan.