Hubungi Kita

Daking Jewellery Co., Ltd.

Alamat

No18, Ji Shanghai South Road, Nansha, JinGang Town, Zhangjiagang City, Provinsi Jiangsu, China

Telpon

15298800703

13584476022

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita