Kerajinan tangan

Kerajinan cangkang kalebu peralatan dapur, barang-barang rumah tangga, lan aksesoris omah sing apik banget. Perlengkapan pawon kalebu sendok cangkang, pisau cangkang, lan garpu. Barang-barang ing omah kalebu kothak sinetron, sisir cangkang lsp. Asesoris omah kalebu macem-macem kerajinan kayata pethik angin cangkang. Kita umume melu pawon kerang lan produk rumah tangga. Kita nyedhiyakake layanan profesional lan khusus kanggo memenuhi persyaratane saben pelanggan.