DIY

DIY tegese pelanggan nggunakake bahan baku kanggo ngrampungake produk dhewe-dhewe. Produk iki bisa dadi hadiah kanggo awake dhewe, hadiah kanggo kulawarga utawa kanca. Hadiah sing sampeyan tampa unik ing jagad iki, lan nduweni makna khusus. Hadiah sing digawe pribadi macem-macem, beda-beda, lan malah luwih khas. Desainer nggabungake ide menyang hadiah liwat layanan khusus DIY. Sanalika, desainer pemula bakal duwe pengalaman sing ora iso dilalekake. Konsep pangaturan dhewe pribadi kanthi terus-terusan nyukupi kebutuhan klompok konsumen sing beda-beda, beda jinis, lan klompok umur sing beda.