Drop Shape Warna Putih Mutiara Air Tawar Baroque Chinese Akoya Manik Loose

Katrangan singkat:

Mutiara manik-manik longgar Chinese Akoya baroque grade AAA iki duwe nada panas sing apik ing permukaan sing alus, resik lan kilau sing dhuwur. Glosone mirip banget karo manik-manik banyu laut, yaiku mutiara manik-manik longgar Akoya Cina. Wujude minangka bentuk luh amarga tuwuh alami. Pesona lan keanggunan mutiara air mata putih, iki bakal dadi apik kanggo digabung dadi liontin utawa anting-anting. Kita bisa nyocogake pasangan lan bolongan bor (ora digebur, setengah bor, utawa bor) supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

-1587707974000

Mutiara manik-manik longgar Chinese Akoya baroque grade AAA iki duwe nada panas sing apik ing permukaan sing alus, resik lan kilau sing dhuwur. Glosone mirip banget karo manik-manik banyu laut, yaiku mutiara manik-manik longgar Akoya Cina. Wujude minangka bentuk luh amarga tuwuh alami. Pesona lan keanggunan mutiara air mata putih, iki bakal dadi apik kanggo digabung dadi liontin utawa anting-anting. Kita bisa nyocogake pasangan lan bolongan bor (ora digebur, setengah bor, utawa bor) supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

-1587707998000
Materi Mutiara banyu tawar nyata
Werna putih
Sasmita AAA (bentuk sing apik banget, kilau sing apik, permukaan sing alus)
Ukurane 6-7mm
Wangun Gulung barok
Kilauan mutiara Dhuwur banget
Bobot 0,5G
Layanan pasangan sing cocog lan bisa ngebor bolongan
Panganggone Perhiasan
-1587708032000
real-pearl-1587879777000

Drop Shape Warna Putih Mutiara Air Tawar Baroque Chinese Akoya Manik Loose

Drop-Shape-White-Color-Freshwater-1590732889000

Drop Shape Warna Putih Mutiara Air Tawar Baroque Chinese Akoya Manik Loose

small-baroque-1587879787000

Drop Shape Warna Putih Mutiara Air Tawar Baroque Chinese Akoya Manik Loose

TW6A7325-1586587832000-1590384473000-1590719626000

Drop Shape Warna Putih Mutiara Air Tawar Baroque Chinese Akoya Manik Loose

chinese-akoya-1587879808000

Drop Shape Warna Putih Mutiara Air Tawar Baroque Chinese Akoya Manik Loose

drop-baroque-1587879815000

Drop Shape Warna Putih Mutiara Air Tawar Baroque Chinese Akoya Manik Loose

-1587708093000
-1587708106000
-1587708528000
01-1587708540000
02-1587708553000
03-1587708564000 (1)
-1587708582000
-1587708612000
-1587708633000
-1587708647000
FAQ-1587708663000
FAQ-1587708678000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan