Mutiara Air Tawar

Apik lan alami, mutiara banyu tawar nyata minangka perhiasan sing paling elegan, mulya, lan padhang. Mutiara banyu tawa alami suci lan asri, kaya tangisane para malaikat. Mutiara duwe warna sing apik lan kuwalitas sing elegan. Mutiara minangka simbol kesehatan, kemurnian, kasugihan, lan kabegjan, lan wis ditresnani wong wiwit jaman kuna. Mutiara duwe bentuk alami, mulai saka lingkaran biasa nganti bentuk sing ora teratur. Sanalika, amarga ukuran lan gloss mengaruhi nilai saben mutiara. Amarga macem-macem lingkungan sing tuwuh, mutiara dipérang dadi mutiara banyu tawa lan mutiara banyu laut. Ora mung mutiara banyu tawar sing larang regane, nanging uga mutiara laut sing bisa digunakake kanggo perhiasan, nganti saiki adoh saka sandhangan lan produk liyane.