Murni Budidaya Mutiara Air Tawar Kualitas Tinggi 16 Inci

Katrangan singkat:

Kalung mutiara budidaya banyu tawar (tanpa tandha), ukuran udakara kira-kira 16 inci kanthi bobote udakara.29g, ngemot sewidak mutiara budidaya banyu tawa, dibor, ukuran: 7-7.5mm, warna: putih, bentuk: rada mati . Sampeyan uga bisa tuku mutiara sing longgar utawa mutiara individu kanthi siji potong.

0.7-0.8mm kanggo bolongan ukuran biasa sing digunakake kanggo kabeh manik-manik mutiara sing longgar. Yen sampeyan butuh bolongan sing luwih gedhe, kayata nggunakake tali kulit kanggo dilebokake ing bolongan perhiasan khusus sampeyan, coba wenehake luwih dhisik lan wenehi ukuran tepat ing milimeter, kayata 1.5mm, 2mm, 2.3mm, 2.5mm, lsp kanggo tali utawa tali kulit.


Detail Produk

Tag Produk

-1587707974000

Kalung mutiara budidaya banyu tawar (tanpa tandha), ukuran udakara kira-kira 16 inci kanthi bobote udakara.29g, ngemot sewidak mutiara budidaya banyu tawa, dibor, ukuran: 7-7.5mm, warna: putih, bentuk: rada mati . Sampeyan uga bisa tuku mutiara sing longgar utawa mutiara individu kanthi siji potong.

0.7-0.8mm kanggo bolongan ukuran biasa sing digunakake kanggo kabeh manik-manik mutiara sing longgar. Yen sampeyan butuh bolongan sing luwih gedhe, kayata nggunakake tali kulit kanggo dilebokake ing bolongan perhiasan khusus sampeyan, coba wenehake luwih dhisik lan wenehi ukuran tepat ing milimeter, kayata 1.5mm, 2mm, 2.3mm, 2.5mm, lsp kanggo tali utawa tali kulit.

-1587707998000
Mutiara air tawar kalung panjang helai putih
Asal Usul Cina
Wangun Babak
Kualitas AAA
Ukurane 7-7.5mm
Nacre Kandel banget
Werna Putih
Kilau Dhuwur banget
Dawane 16 "
Bobot 29g
-1587708032000
Pearl-strings-1587606209000

Murni Budidaya Mutiara Air Tawar Kualitas Tinggi 16 Inci

Freshwater-pearl-1587879402000

Murni Budidaya Mutiara Air Tawar Kualitas Tinggi 16 Inci

Chinese-akoya-pearl-1587879413000

Murni Budidaya Mutiara Air Tawar Kualitas Tinggi 16 Inci

High-quality-pearls-1587879419000

Murni Budidaya Mutiara Air Tawar Kualitas Tinggi 16 Inci

-1587708093000
-1587708106000
-1587708528000
01-1587708540000
02-1587708553000
03-1587708564000 (1)
-1587708582000
-1587708612000
-1587708633000
-1587708647000
FAQ-1587708663000
FAQ-1587708678000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan