Kalung Mutiara Bentuk Multisolor Lustre Tinggi Dhuwur Kalung Mutiara

Katrangan singkat:

Kalung Mutiara multi warna kanthi warna ora duwe aturan baku iki Kalung Mutiara digawe saka ibu mutiara sing berkualitas. Kalung MOP sing apik banget yaiku 100% rajutan Tangan Nyata. Mutiara Shell digawe saka lapisan kerang ing njero, uga dikenal minangka Ibu Mutiara. Bahan kasebut dikubur nganti bubuk cilik, dibentuk, dicelup, lan dilapisi nacre mutiara alami banjur ditutupi pelindung supaya kinclong. Liwat proses kasebut, cangkang kasebut duwe bentuk lan warna sing beda-beda, lan perhiasan kasebut alus lan apik. Kalung mutiara cangkang iki khusus karo bentuk endhog sing ora teratur ibu mutiara. Kalung mutiara cangkang minangka hadiah sing apik kanggo acara apa wae. Cukup kaget karo wong liya utawa sampeyan dhewe lan menehi hadiah.


Detail Produk

Tag Produk

Kalung Mutiara multi warna kanthi warna ora duwe aturan baku iki Kalung Mutiara digawe saka ibu mutiara sing berkualitas. Kalung MOP sing apik banget yaiku 100% rajutan Tangan Nyata. Mutiara Shell digawe saka lapisan kerang ing njero, uga dikenal minangka Ibu Mutiara. Bahan kasebut dikubur nganti bubuk cilik, dibentuk, dicelup, lan dilapisi nacre mutiara alami banjur ditutupi pelindung supaya kinclong. Liwat proses kasebut, cangkang kasebut duwe bentuk lan warna sing beda-beda, lan perhiasan kasebut alus lan apik. Kalung mutiara cangkang iki khusus karo bentuk endhog sing ora teratur ibu mutiara. Kalung mutiara cangkang minangka hadiah sing apik kanggo acara apa wae. Cukup kaget karo wong liya utawa sampeyan dhewe lan menehi hadiah.

Kalung mutiara warna-warni Shell
bahan mutiara mutiara cangkang
Dawane Kalung 47cm (yen butuh dawa liyane, tulung sambungake aku)
Bobot Kalung 89g
bahan kalung Mutiara cangkang sing ora teratur
biji mutiara AA +
bentuk mutiara Ora teratur
genggeman Plating perak tembaga
awak mutiara kanthi cacad cilik
Kilauan mutiara dhuwur
ukuran mutiara 16 * 13mm
warna mutiara Warna-warni
-1587708032000
Shell-necklace-1587872788000

Kalung Mutiara Bentuk Multisolor Lustre Tinggi Dhuwur Kalung Mutiara

Oval-necklace-1587872800000

Kalung Mutiara Bentuk Multisolor Lustre Tinggi Dhuwur Kalung Mutiara

multi-color-necklace-1587872809000

Kalung Mutiara Bentuk Multisolor Lustre Tinggi Dhuwur Kalung Mutiara

shell-beads-necklace-1587872814000

Kalung Mutiara Bentuk Multisolor Lustre Tinggi Dhuwur Kalung Mutiara

 

 

Ngarep-arep kanggo pitakon babagan Produsen & Produsen Kalung Mutiara Kalung Berkualitas Tinggi Multifolor Bentuk Kalung Mutiara


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan