Multicolor Ibu Gelang Bunder Mutiara Mutiara

Katrangan singkat:

Gelang manik-manik mutiara iki bisa nggawe gaya sing disenengi, kayata warna utawa ukuran sing beda. Werna kanthi apik, bahan cangkang Ibu-Mutiara kita digawe minangka lapisan njero cangkang. Disenengi kanthi shimmer sing alus, jelajahi koleksi gelang Ibu-saka-Mutiara. Potongan tumpukan sing sampurna kanggo ditambahake ing pesta tangan, sampeyan bakal bisa nemokake perhiasan sabanjure ing koleksi gelang Ibu-saka-Mutiara.


Detail Produk

Tag Produk

Gelang manik-manik mutiara iki bisa nggawe gaya sing disenengi, kayata warna utawa ukuran sing beda. Werna kanthi apik, bahan cangkang Ibu-Mutiara kita digawe minangka lapisan njero cangkang. Disenengi kanthi shimmer sing alus, jelajahi koleksi gelang Ibu-saka-Mutiara. Potongan tumpukan sing sampurna kanggo ditambahake ing pesta tangan, sampeyan bakal bisa nemokake perhiasan sabanjure ing koleksi gelang Ibu-saka-Mutiara.

Ibu warna warni cangkang mutiara manik-manik bunder 11mm
Asal Usul Cina
Wangun Babak
Kualitas AAA
Ukurane Bisa ngatur
Nacre Kandel banget
Werna Warna-warni
Kilau Dhuwur banget
Dhiameter 6cm
Bobot 36g
Logam Tembaga
-1587708032000
shell-beads-bracelet-1587872545000

Multicolor Ibu Gelang Bunder Mutiara Mutiara

shell-bracelet-1587872551000

Multicolor Ibu Gelang Bunder Mutiara Mutiara

handmade-bracelet-1587872700000

Multicolor Ibu Gelang Bunder Mutiara Mutiara

multi-color-shells-1587872707000

Multicolor Ibu Gelang Bunder Mutiara Mutiara

 

Ngarep-arep kanggo pitakon babagan Buaya Multicolor Berkualitas Tinggi Burung Mutiara Bulat Manik-manik Gelang Pabrik & Produsen


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan