Warta

  • Freshwater Pearls

    Mutiara Air Tawar

    Mutiara Air Tawar Mutiara banyu tawa nuduhake mutiara sing diproduksi ing kali lan kali. Wilayah pemuliaan mutiara air tawar utama ing China yaiku Zhuji, Changde, Suzhou, Jiangxi, Hubei, lan Anhui. Saiki, mutiara banyu tawa umume ...
    Waca liyane
  • Pearl source

    Sumber Mutiara

    Sumber mutiara China minangka produsen mutiara banyu tawa utama, lan output ngasilake 95% output jagad. Kemakmuran lan pangembangan industri mutiara nyedhiyakake kesempatan kanggo proses Chine luwih ...
    Waca liyane
  • Physical properties of pearls

    Sifat fisik mutiara

    Sifat-sifat fisik mutiara Kilauan mutiara unik disebabake dening refleksi lan difraksi cahya ing lapisan nacreous transparan kasebut. Lapisan tipis sing tipis, luwih apik gloss kasebut. Fluoresensi ...
    Waca liyane
  • Precautions of wearing and save pearls jewelery

    Pancegahan nganggo lan nyimpen perhiasan mutiara

    Pancegahan nganggo lan nyimpen perhiasan mutiara Sajrone Nyandhang 1. Mutiara aja asring ndemek banyu, lan kudu dicopot nalika adus. Kontak perhiasan mutiara karo deterjen asam lan alkali kayata sampo ...
    Waca liyane
  • Jewelry Care & Caution: Jewelry Allergy

    Perawatan & Ati-ati Perhiasan: Alergi Perhiasan

    Perawatan & Ati-ati Perhiasan: Alergi Perhiasan Pungkasi permata sampeyan, lan luwih dhisik dicopot. Tansah nyopot perhiasan nalika olahraga lan renang, lan olahraga. Kerep ngresiki permata nganggo kain pembersih. Simpen j ...
    Waca liyane
  • The shape of freshwater pearls

    Wujude mutiara banyu tawa

    Wangun mutiara banyu tawa mutiara banyu tawa sajroning wujud wujud sing meh ora winates saka puteran simetris nganti barok lan kabeh sing ana ing antarane. Amarga kasedhiyan lan rega terjangkau kalebu salah sawijining sing paling ...
    Waca liyane
  • How to distinguish freshwater pearls

    Cara mbedakake mutiara banyu tawa

    Cara mbedakake mutiara banyu tawar # 1. Pengamatan dibedakake karo warna, bentuk, ukuran lan kilauan mutiara. Mutiara, warna, bentuk, lan ukuran nyata ora padha. Mutiara palsu digawe dening mesin ...
    Waca liyane
  • The effect of wearing pearl jewelry

    Pengaruh nganggo perhiasan mutiara

    Pengaruh nganggo perhiasan mutiara Wanita seneng nganggo perhiasan mutiara ing tangan siji amarga alus lan anget, sing bisa nduwe pengaruh dekoratif sing apik, ing tangan liyane, amarga duwe mupangate ...
    Waca liyane