Werna Putih Oval Wujud Strand Mutiara Air Tawar Nyata

Katrangan singkat:

Wujude lonjong warna putih kanthi bentuk mutiara mutiara banyu tawar, lumahing sing resik, resik lan alus. Wujude bentuke lonjong amarga mutiara budidaya banyu tawa. Inti mutiara yaiku werni cilik sing digiling werni saka cangkang. Inti mutiara bisa digawe saka cangkang kanthi bentuk sing beda-beda, kayata bentuk oval, bentuk drop, ati lan bentuk liyane kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda. Pesona lan keanggunan mutiara banyu tawar putih oval iki bakal apik kanggo digabung dadi liontin utawa ing anting-anting. Dheweke duwe warna putih / jambon / ungu alami. Kita bisa nyocogake pasangan lan pewarna warna supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

-1587707974000

Wujude lonjong warna putih kanthi bentuk mutiara mutiara banyu tawar, lumahing sing resik, resik lan alus. Wujude bentuke lonjong amarga mutiara budidaya banyu tawa. Inti mutiara yaiku werni cilik sing digiling werni saka cangkang. Inti mutiara bisa digawe saka cangkang kanthi bentuk sing beda-beda, kayata bentuk oval, bentuk drop, ati lan bentuk liyane kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda. Pesona lan keanggunan mutiara banyu tawar putih oval iki bakal apik kanggo digabung dadi liontin utawa ing anting-anting. Dheweke duwe warna putih / jambon / ungu alami. Kita bisa nyocogake pasangan lan pewarna warna supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan.

-1587707998000
Materi Mutiara banyu tawar nyata
Werna putih
Sasmita AAA (bentuk sing apik, kilau sing apik, permukaan sing alus)
Ukurane 10 * 13mm
Wangun Wangun lonjong
Kilauan mutiara dhuwur
Bobot 38G / untai
Dawane 40cm / untai
Layanan didol nganggo untaian
Panganggone Perhiasan
-1587708032000
real-pearl-1587450872000

Werna Putih Oval Wujud Strand Mutiara Air Tawar Nyata

freshwater-pearl-1587879646000

Werna Putih Oval Wujud Strand Mutiara Air Tawar Nyata

oval-pearl-1587450917000

Werna Putih Oval Wujud Strand Mutiara Air Tawar Nyata

white-pearl-1587879670000

Werna Putih Oval Wujud Strand Mutiara Air Tawar Nyata

-1587708093000
-1587708106000
-1587708528000
01-1587708540000
02-1587708553000
03-1587708564000 (1)
-1587708582000
-1587708612000
-1587708633000
-1587708647000
FAQ-1587708663000
FAQ-1587708678000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan