Mutiara Air Tawar Biwa Teken Putih Kanggo Nggawe Kalung

Katrangan singkat:

Mutiara banyu tawar biwa putih iki uga diarani mutiara teken kanthi kualitas apik kanthi kilau sing luar biasa.

Mutiara tongkat iki dawane udakara 21-23mm, lan ambane udakara 3mm. Mutiara banyu tawa bentuk tongkat iki minangka pilihan sing cocog kanggo nggawe kalung khusus. Pesona lan kemewahan manik-manik mutiara air tawar putih biwa iki bakal apik banget kanggo digabung dadi kalung klasik utawa ing anting-anting khusus. Dheweke duwe warna putih / jambon / ungu alami. Kita bisa nyocogake pasangan lan pewarna warna supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan


Detail Produk

Tag Produk

-1587707974000

Mutiara banyu tawar biwa putih iki uga diarani mutiara teken kanthi kualitas apik kanthi kilau sing luar biasa.

Mutiara tongkat iki dawane udakara 21-23mm, lan ambane udakara 3mm. Mutiara banyu tawa bentuk tongkat iki minangka pilihan sing cocog kanggo nggawe kalung khusus. Pesona lan kemewahan manik-manik mutiara air tawar putih biwa iki bakal apik banget kanggo digabung dadi kalung klasik utawa ing anting-anting khusus. Dheweke duwe warna putih / jambon / ungu alami. Kita bisa nyocogake pasangan lan pewarna warna supaya bisa memenuhi kebutuhan sampeyan

-1587707998000
Mutiara banyu tawar biwa Tongkat Putih kanggo digawe kalung
Asal Usul Cina
Wangun Ora duwe aturan baku (kelet)
Ukurane Udakara 3 * 22mm
Panganggone Perhiasan
Werna Putih
Kilau Dhuwur
Bobot 73,7g
-1587708032000
stick-biwa-1587878448000

Mutiara Air Tawar Biwa Teken Putih Kanggo Nggawe Kalung

top-drilled-stick-1587611545000

Mutiara Air Tawar Biwa Teken Putih Kanggo Nggawe Kalung

stick-pearl-1587611493000

Mutiara Air Tawar Biwa Teken Putih Kanggo Nggawe Kalung

stick-freshwater-pearl-1587878475000

Mutiara Air Tawar Biwa Teken Putih Kanggo Nggawe Kalung

-1587708093000
-1587708106000
-1587708528000
01-1587708540000
02-1587708553000
03-1587708564000 (1)
-1587708582000
-1587708612000
-1587708633000
-1587708647000
FAQ-1587708663000
FAQ-1587708678000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan